divider-free-img

KUNDALINI YOGA

En yogastil där passet oftast består av många olika mindre övningar där man oftast har en liten paus mellan varje övning. Dessa mindre övningar ingår i ett längre pass, en så kallad kriya, som har ett bestämt mål och verkan. Exempelvis kan passet vara för att främja ryggens flexibilitet eller för att göra övergångsåldern till en behaglig upplevelse.

En längre vila kommer efter dessa fysiska övningar och ställningar och i mina klasser så spelar jag gong för avslappning. Efter att ha stretchat lite och kommit upp i sittande position avslutar vi med en meditation som kan innehålla allt från att armar och händer hålls i bestämda positioner eller gör speciella rörelser till att vi uttalar eller tänker på olika mantran. Även olika andningstekniker eller ögonpositioner används för att få olika effekt i de olika meditationer vi gör.

Som i all yoga så arbetar vi med att påverka vår energi på ett specifikt och positivt sätt för att få en bättre och friskare vardag. För mig så är det en yogaform som är lättillgänglig och väldigt omedelbar i dess effekt.

Kundalini Yoga kurs med Tema Välstånd

Under hösten 2020 så kommer jag att hålla en kundaliniyogakurs på söndagar 17:00-18:30 där jag kommer att hålla fokus på välstånd. Under kursen går vi igenom de centrala delarna i kundaliniyoga: positioner, andning, mantran och fokus. Du kommer att få med dig övningar hem – både yogiska och övningar baserade på attraktionslagen – för att öka ditt välstånd på alla plan i ditt liv, men dessa övningar är inget som du måste göra utan är en möjlighet för dig. Jag vill få dig att ta ett jättekliv mot en bättre och friskare framtid där din höga och positiva frekvens gör att ditt liv blir så mycket enklare och gladare. Nybörjare men även du som har yogat ett tag är varmt välkomna. Hör gärna av dig om du har frågor. 

Information

Tid: 17:00-18:30

Datum: söndagar v 37 – 49, dvs. 13/9 – 6/12 utan uppehåll. V 36, dvs 6/9 är det prova-på och då kostar klassen 100:- för den gången. 

Kostnad: 13 ggr 1625:-, drop-in 175:-

Betalning: swish: 123 022 93 51, bankgiro: 5526-6969

Anmälan: På formulär, sms:a 070-667 5 667 eller tina@sattara.se. Om det är drop-in så skriv datum. 

Då det är Corona-tider ser jag gärna att du anmäler dig i god tid för att garantera plats. Shalan (yogasalen) vi är i är stor men vi har starkt reducerat platserna. 

Anmälningsformulär

Välj klass
Meddelande