divider-free-img

Yin Yoga

Yin Yoga är en passiv yogastil där du ofta befinner dig i en position i 3-5 min innan du går in i nästa. Det är en ”kall” yogaform där du inte behöver värma upp utan oftast bara ligger eller sitter i de olika positionerna. Utmaningen här är just att du är i dessa positioner så lång tid att det kan kännas obekvämt. Du lär dig att komma djupare in i dig själv och verkligen känna efter samtidigt som det kan vara en stor avslappning. Yin yogan jobbar effektivt med vår fascia – denna kroppsstrumpa som täcker in vår kropp innan huden – en vävnad som kan hålla mycket spänning och trauma vilket får möjlighet att skifta genom dessa övningar.

Yin & Klang på fredagar

Jag och Cilla Andén från Delsbo Yoga håller i denna fredagsmys-klass tillsammans, dvs att ibland är det jag och ibland är det Cilla som håller i klassen. Några gånger kommer vi också att hålla denna klass tillsammans. Jag spelar gong och Cilla spelar gong och/eller skålar (klang och kristall) under denna klass. Se det som en afterwork där du verkligen får möjlighet att slappna av och avsluta veckan på ett behagligt sätt. Du kommer in och får lägga dig ned i olika positioner medan vi spelar och sprider rummet med dessa välgörande vibrationer. Klassen avslutas med en längre vila och efteråt bjuder vi på örtte. 

Information

Tid: 17:30 – 18:30

Datum: fredagar from V 36. V 36 är en pröva-på-vecka så då kostar klassen 100:-.

Kostnad: 125:- per gång betalas antingen till mig eller Cilla. 

Betalning: Tina: Swish 123 022 93 51, bankgiro 5526-6969

Anmälan: görs via formuläret, sms:a 070-6675667 eller maila tina@sattara.se. Anmäl så snart som möjligt då vi i corona-tider har begränsat antal platser.

Anmälningsformulär

Välj klass
Meddelande